Spørg os, det er gratis, måske har vi det du søger. Vort fulde sortiment fremgår ikke på vor hjemmeside. Vi har altid minimum 150.000 kg. granitprodukter på lager henholdsvis fordelt som vandsten, figurer, dyr, pyntesten, m.v. Størsteparten importerer vi selv fra Kina og Indien, noget fremstiller vi selv, resten opkøbes hos grossister i Danmark, så vi er sikker på vort udvalg er et af de største, og vi har specialiteter som ikke findes andre steder, du skal blot udfylde felterne i kontaktformularen herunder og svaret får du inden 24 timer.
Ønsker du at bestille varer fra vor hjemmeside, udfylder du blot felterne i kontaktformular herunder, og skriver din bestilling under bemærkning. Du modtager herefter ordrebekræftelse  hvor du kan se din totalpris inkl. fragt leveret på din adresse.
Fortryder du købet, kan du afbestille.  Eller ikke indbetaler købsprisen. Ordrer vi ikke har registreret indbetaling på slettes automatisk efter 14 dage. Ønsker du stadig at købe varen er genbestilling nødvendig.
Vi er til at tale med og vi taler dansk, engelsk, tysk og spansk.

 

Vi giver gerne tilbud, råd og vejledning. Udfyld venligst de med * mærkede felter, og du får svar omgående.

 

Det skal bemærkes vi har haft 2 henvendelser indenfor den sidste måned hvor det ikke har været os muligt at besvare, vi får mail retur på grund af en fejlmeddelelse, vi arbejder på at finde fejlen, i mellemtiden vil vi gerne have lov at ringe til de få som vi ikke kan maile til, vi beder dem derfor udfylde feltet med tlf. nr.
 
 
Navn*
Adresse 
By*
Tlf. 
e-mail*
Bemærkning:*